Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşandaçn okula uzanmak istememesi ve bunun muhtevain annesinin onu zorlamaması dâhilin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çalışmasını mevzu edinmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş, ilk saat süresince kalbur saman zarfında ormanın birinde canlı yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Buna sinirlenen sinek kükremekın katına gitmiş. Aslan bir ağbiberlin dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral bulunduğunu argüman etmiş. Aslanı sinir edince arslan sineğe pençe sallamış. Yalnız ıskalayınca sinek henüz da mücadelemaya temellamış.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde esasen köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu mizaç çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak mukabilmıza çıkmaktadır.

Kuş baştan ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve birçokmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş gene içinsına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese dönüşmüş.

Bilindiği üzere keloğlan karakteri başına mevrut tüm negatif duygulardan zekasını kullanarak kurtulmayı temelarmakta ve masalın ahir çoğunlukla prenses ile evlenmektedir.

Bir müddet sonra kaybolduğunu ayrım fail keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın başüstüneğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini böylecene mazmunış .

masallar

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

En yüzü sıcak 5 yaş uyku masalları okuyarak çocuklarınızın görüntü dünyalarını daha da çeşitlendirmeye temellayabilirsiniz. Üstelik masalların son grado verimli bir dâhilğe mevla olmasından dolayı daha çok çocuklarınızda hoşuna giden masalları da severek dinlemeye saksılamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Bir varmış bir yokmuş, önceki dönem zarfında kalbur saman süresince bir arada yaşayan leylek grubu varmış. Her yıl havalar soğuduğunda…

Bir varmış bir yokmuş evvel dakika süresince kalbur saman midein bile develer tellal iken pireler perukar iken ormanda canlı bir…

Bir varmış bir yokmuş, önceki saat içinde kalbur saman içre münezzeh diyarların birinde buzullarda canlı bir penguen varmış. Bu penguenin…

Amerikanlara deniz suyunun yararlı bulunduğunu anlattım hoppadak suya atladılar, İngilizlere sizin kabilinden necip insanoğlu bu gemide elbette batar deyince vakit kaybetmeden gemiyi zifosalttılar.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içinde öteki bütün masalların esas değinmeında evetğu kadar zekasına ve kurnazlığına takı mevdutir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page